Over mij

Biografie  -  Over mij  -  Publicaties  -  Apparatuur


Maximaal

Ik leg momenteel mijn aandacht op drie verschillende takken binnen de fotografie en ik leer steeds meer over het filmen met de camera. Vooral het filmen en fotograferen in de natuur staan centraal. Ik doe daarnaast reportage- en portretfotografie. Daarbij is het de bedoeling om het maximale uit het moment te halen door na te denken over mijn foto's: wat wil ik er mee vertellen, wat is de bedoeling met de foto's en hoe laat ik dat het beste overkomen? Ik probeer daarmee sfeer, details en herkenning in mijn foto's te leggen. Ik wil lijnen en kleuren gebruiken om mijn foto's aantrekkelijk te maken. Zo probeer ik mijn kwaliteiten in de fotografie maximaal te verbeteren en daarmee mijn niveau te verhogen.

 

Ontwikkelen
 

Ik heb een grote ambitie voor fotografie. Dat komt natuurlijk niet zo maar. Het begon namelijk al toen ik vijf jaar was. Ja, vijf jaar. Regelmatig kwam ik toen al in de natuur en ik fascineerde me voor alles in de nabije omgeving. Ik wilde weten wat er allemaal te zien was en op een gegeven toen ik ook wist wat ik kon zien, zag ik ook daadwerkelijk meer en werd het als maar leuker om ermee bezig te zijn.
Rond mijn elfde begon fotografie pas echt een rol te spelen en wilde ik het vast gaan leggen. Toen ik dit steeds meer onder de knie kreeg, ontwikkelde ik me stap voor stap. Daarna koos ik vrij snel om met een spiegelreflexcamera en een telezoom lens te gaan fotograferen. In de loop der tijd werd mijn apparatuur steeds professioneler en ben ik me gedetailleerder gaan focussen op de principes in de fotografie.

Veluwe
 

Ik ben zelf geboren in januari 1996 en ben grotendeels opgegroeid in Bodegraven totdat ik verhuisd ben naar Lunteren. Dit is richting de Veluwe en dus richting de bossen- en heidelandschappen. Dat betekende een nieuwe omgeving voor mij en dus nieuwe mogelijkheden. Hier ben ik momenteel bezig met de opleiding Bsc Bos- en natuurbeheer in Wageningen. Dit sluit goed aan bij de natuurfotografie. 

Naast dit verhaal over mezelf kunt u ook bekijken met wat voor apparatuur ik fotografeer en wat mijn publicaties zijn geweest. U kunt mij volgen via Facebook en Twitter.

 

 Naar boven